The Company


Siena is one of the most traditional food industry of Paraná. Established in 1979, the company's specialty is the production of panettones, a segment in which today is recognized as a reference across the country through its brands Festtone and Rome, also, it outsources it's production for many supermarkets and industries in Brazil and abroad. Siena is the largest factory of Panettones at the Southern Region and one of the biggest in Brazil.

Always concerned to improve the quality of its products, Siena is constantly modernizing its factory, importing equipment from Europe and the United States, Siena participates in trade fairs and conferences, it also receives Italian consultants who visit the company every year to improve the production processes.

Mission

Always seek quality improvement through technological modernization of processes without losing the old tradition.

Vision

To be recognized for product quality, continuous improvement and total effort to bring full satisfaction to customers, suppliers and employees.

Values

  • Ethics and Respect - Transparency, honesty, trustworthiness and reliability
  • Quality - Customer satisfaction, safety, efficiency, hygiene and technology.
  • Human value - respect, participation and social responsibility
  • Fair prices - to provide satisfaction to all consumers by practicing affordable to everyone.

Os Panettones Siena

Os panettones da Siena Alimentos são feitos com a antiga e original receita Italiana, caracterizada pela fermentação natural. Muitos não sabem, mas a fórmula original do panettone não leva fermento biológico. O verdadeiro panettone é produzido pelo processo de fermentação natural.

Desde o início até a finalização do processo são quase três dias de trabalho, onde a massa passa por várias etapas até o panettone ficar pronto para o consumo. Este processo garante uma massa mais leve e macia, um aroma inigualável ao produto, além de um prazo de validade maior.

No Brasil, pouquíssimos fabricantes utilizam este processo, entre eles a Siena, que não abre mão da qualidade em troca de uma maior produtividade e menor custo.

Nossa História

A Siena Alimentos iniciou sua trajetória em uma área de 400 m² em um antigo barracão da família. Após alguns anos, o espaço foi ficando pequeno e em 1999 a sede da empresa foi transferida para São José dos Pinhais, com aproximadamente 9.000 m². Hoje dispõe de 15 mil m², sendo 10 mil m² de área construída. O processo, que no início era quase 100% artesanal, atualmente conta com um parque fabril moderno e com capacidade de produção superior a 10 milhões de panettones por ano.

Todos os anos a Siena realiza investimentos em suas instalações e na aquisição de tecnologias, além de buscar o melhor padrão de qualidade de seus produtos. Apesar da modernização, a empresa se mantém fiel à receita tradicional italiana e continua produzindo os seus Panettones Roma e Festtone com o processo de fermentação natural.

Contact Us

Rua Frei Basílio Roewer O.F.M, 181 - Guatupê
São José dos Pinhais - PR Cep: 83065-450
siena@sienaalimentos.com.br
+55 (41) 3134-2450

Trabalhe Conosco

Rua Frei Basílio Roewer O.F.M, 181 - Guatupê
São José dos Pinhais - PR Cep: 83065-450
siena@sienaalimentos.com.br
+55 (41) 3134-2450